Сфера на подкрепа
Образование и култура

Проект на Фантастико груп

„Моите будители“ гостува на Нов български университет и НМУ „Любомир Пипков“

Описание на проекта

14.11.2023 г.

От днес изложбата „Моите будители“ гостува на Нов български университет и Националното музикално училище „Любомир Пипков“. Проектът представя олимпийските отбори по природни науки и техните ръководители, а в няколко специални фотографии и изявени възпитаници и музикални педагози на НМУ „Любомир Пипков“.„Проектът „Моите будители“ на ФАНТАСТИКО ГРУП е инициатива, целяща да подкрепи млади таланти в областта на образованието и културата. След отразяването на постиженията на наши педагози и възпитаници, за втора поредна година изложбата, представяща олимпийските отбори по природни науки, ще краси пространството пред Национално музикално училище „Любомир Пипков“. За нас е чест да подкрепим младите будители, като дадем гласност на техните изяви. Благодарим на ФАНТАСТИКО ГРУП за подкрепата и ползотворното партньорство и желаем успех в благородната им кауза!“, заяви д-р Столина Добрева, директор на училището.
Инициативата се реализира за трета поредна година и има за цел да популяризира и подкрепя каузи в сферата на образованието и културата. През 2023 г. партньор и бенефициент по проекта е Сдружението на олимпийските отбори по природни науки (СООПН), което подпомага подготовката на изявени ученици за участията им в световни турнири.

Aвтор на фотографиите и тази година е Костадин Кръстев-Коко. От днес до 30 ноември изложбата ще може да бъде разгледана в двора на Нов български университет, както и пред Националното музикално училище „Любомир Пипков“.

Сходни проекти