ФАНТАСТИКО ГРУП – с награда „Златен партньор“ от „SOS Детски селища България“

За поредна година ФАНТАСТИКО ГРУП получи наградата „Златен партньор“ на „SOS Детски селища България“. Отличието се връчва за подкрепата към организацията, която до този момент надхвърля 700 000 лв. Средствата са дарени от компанията и клиентите ѝ.

„Благодарим за признанието, но голямата благодарност днес трябва да бъде към приемните семейства на SOS Детски селища България, към хората, които не просто правят топла закуска, топъл обяд на децата, за които се грижат, но рецитират и пеят заедно с тях, живеят с проблемите им и сбъдват техните мечти. Поклон пред всички тези родители!“, заяви Диана Димова-Йорданова, директор „Корпоративни комуникации и връзки с обществеността“ по време на емоционална церемония по връчването на 8-те годишни награди на сдружението.

През последните години ФАНТАСТИКО ГРУП и „SOS Детски селища България“ реализират редица успешни кампании в подкрепа на приемната грижа. Средства, дарени от компанията и клиентите на супермаркетите на веригата, бяха насочени за подкрепа и развитие на SOS приемните семейства в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна. През миналата година сдружението беше сред финалистите в конкурса на програмата  ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ с проекта „Къща с грижа към околната среда“, в рамките на който ще бъде изградена пилотно соларна система върху покрива на една от SOS къщите.

Сред гостите на церемонията бяха деца от SOS приемни семейства в София и Перник, както и деца и младежи от семейните домове във Велико Търново и Габрово.