Сфера на подкрепа
Образование и култура

Проект на Фантастико груп

Подкрепяме „Заедно в час“ с Теодор Ушев и Керана

Описание на проекта

21.10.2023 г.

И тази година подкрепяме каузата на фондация „Заедно в час“ за достъп до качествено образование за всяко дете. Подаваме ръка на мисията на фондацията заедно с талантливия български творец Теодор Ушев и певицата Керана. По време на 12-ия Благотворителен търг на звездите успяхме да спечелим част от времето на изпълнителката и картина на Теодор Ушев, дарявайки общата сума от 88 000лв.

В инициативата, която фондацията организира съвместно с Българския форум на бизнес лидерите, се включиха общо 19 популярни личности и близо 200 гости от над 80 компании, които заедно набраха над 400 000 лв. Участието ни в събитието е част от дългосрочния ни ангажимент за развитие на проекти в сферата на образованието и културата.

Сред инициативите, които подкрепяме чрез програмата „Фантастико до теб“ са Майсторският клас на Райна Кабаиванска в Нов български университет, част от образователните проекти на УНИЦЕФ България, а всяка година с изложбата „Моите будители“ представяме вдъхновяващи личности с изключителни успехи, подкрепяйки студенти, творци, образователни институции. Тази година изложбата ще бъде открита на 31 октомври в Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов“. Участниците са истински впечатляващи!

 

Сходни проекти