Сфера на подкрепа
Образование и култура

Проект на Фантастико груп

Сребро за ФАНТАСТИКО на турнир на фондация „Димитър Бербатов“

Описание на проекта

03.10.2023 г.

Футболният отбор на ФАНТАСТИКО достигна до финала на благотворителния турнир по минифутбол „Аll Stars за купата на бизнеса” – инициатива на фондация “Димитър Бербатов”. Първото място се „изплъзна на косъм“ на фантастичния отбор и така момчетата завоюваха престижното второ място.

Всички участници и зрители се забавляваха на терените на НСА, а истинските победители са талантливите деца на България, които ще бъдат подкрепени, благодарение на този турнир.

„Децата винаги са били във фокуса на благотворителните инициативи на „ФАНТАСТИКО ГРУП“ и за футболния отбор на компанията беше привилегия и удоволствие да участва в турнира на фондация „Димитър Бербатов“. Намираме каузата за изключително близка за екипа ни, затова сме щастливи, че с участието си успяхме да подкрепим развитието на изявени български ученици и тяхното по-добро бъдеще“, сподели Николай Кънчев – капитан на отбора на ФАНТАСТИКО и зам.-директор на дирекция „Правна, отговорно и устойчиво управление“.

С много силна игра отборът на ФАНТАСТИКО премина през груповата фаза на турнира, побеждавайки безапелационно отборите на Данон и ОББ и така си осигури място в директните елиминации. За да стигнат до полуфиналите, момчетата от фантастичния отбор трябваше да се срещнат на терена и с Coca Cola HBC BG. Двубоят отново завърши в полза на ФАНТАСТИКО.

На полуфинал отборът ни се изправи срещу отбора на ОББ за втори път в турнира и показа, че първата победа не е била никак случайна. Фантастичните стигнаха до финала, след като с лекота победиха Банкерите.

На финала ФАНТАСТИКО отстъпи на DXC, което беше и единствената загуба за този отбор в благотворителния турнир.

Това е второто издание на „Аll Stars за купата на бизнеса“. В състава на отбора на ФАНТАСТИКО влязоха представители на юридическия отдел на компанията, регионални мениджъри, управители на супермаркети, продавач-консултанти, служители по сигурността и експерти по човешки ресурси и мониторинг на търговската дейност. Момчетата вече имат редица благотворителни мачове зад гърба си.

 

Сходни проекти